ontvetters
ONTVETTERS

Degreaser

Toepassing:

Degreaser is een krachtige koudreiniger. Het product breekt vuil en vet af en lost de kleeflagen die een chemische band vormen tussen de vuilaanslag en het te reinigen oppervlak onmiddellijk op. Degreaser kan gebruikt worden bij alle mogelijke vormen van vervuiling.

Gebruiksaanwijzing:

Degreaser kan zowel handmatig als in de machine gebruikt worden. Verdunning: Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan men Degreaser toepassen in een verdunning van 1 : 3 tot 1 : 40.

Degreaser Plus

Toepassing:

Degreaser Plus is bij uitstek geschikt voor reiniging en ontvetting van vette, met olie besmeurde oppervlakken. Het product is universeel inzetbaar en verwerkbaar middels o.a. schrob-, zuig-, en hoge druk machines. Na een korte inwerkperiode, welke geheel afhankelijk is van de aard en mate van vervuiling, zal er een totale vetvrije opdroging plaatsvinden. Degreaser Plus heeft geen storende invloed op olie-/waterafscheiders. Het verdiend aanbeveling het product voor toepassing op lakken en coatings, deze vooraf op bestendigheid te testen. Degreaser Plus is biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing:

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan het product tot maximaal 1: 30 verdund worden toegepast. Toepassing van warm tot heet water zal de actieve werking van het product aanzienlijk verbeteren. Het is aan te bevelen het product niet te laten indrogen en het gereinigde oppervlak met ruim water na te spoelen.

Grill Cleaner

Toepassing:

Grill Cleaner heeft door werking van speciale penetrerende en oppervlakte actieve bestanddelen, een sterk reinigende en oplossende werking voor plantaardige en dierlijke ingebrande en verkoolde vervuilingen. Zelfwerkend= arbeidsbesparend. Grill Cleaner is bijzonder geschikt voor het uitkoken van sterk vervuilde vet- en/of frituurketels. (Niet te gebruiken op aluminium, koper, messing, gegalvaniseerde en/of gelakte oppervlakken). Te gebruiken voor ovens, kook- en bakplaten, vetketels en frituurketels.

Gebruiksaanwijzing:

Het te reinigen voorwerp hoeft niet verwarmd te worden hoewel dit de werking kan bespoedigen en de inwerktijd sterk verkorten. Als U deze werkwijze toepast dient U het materiaal te verhitten tot 60°C. Met een kwast het onverdunde product aanbrengen. Ongeveer 10 tot 20 minuten (niet laten opdrogen) en daarna goed afspoelen met water. Droogwrijven om roestvorming te voorkomen. De mate van de verontreiniging bepaalt de duur van de inwerktijd. Bij vet- en frituurketels 1:1 verdunnen en aan de kook brengen. Let goed op voor overkoken, een beetje koud water bij de hand houden. Gedurende 5 minuten laten koken. Goed uitspoelen! Verdere dosering volledig naar eigen inzicht.

RVS Glans

Toepassing:

RVS Glans reinigt, geeft glans en beschermt in één keer. Het product verwijdert stof, vingertasten, lichte minerale en atmosferische vervuiling en heeft uitstekende waterverdringende eigenschappen. Na droging ontstaat een laagje, welke behalve langdurige bescherming biedt tegen vliegroest, ook de natuurlijke glans aan het metaal teruggeeft zonder te krassen of te etsen. Economisch in gebruik en gemakkelijk toe te passen zonder tijdrovend wrijven of polijsten. RVS Glans is zuurvrij en bevat geen giftige bestanddelen. RVS Glans is niet mengbaar met water.

Gebruiksaanwijzing:

Het te reinigen oppervlak dient men eerst te ontdoen van de meest zware vervuiling. Daarna kan men RVS Glans onverdund toepassen middels dompelen, sprayen en/of kwasten. Uitwrijven in de richting van de structuur van hert metaal en vervolgens het behandelde oppervlak licht nawrijven met een pluisvrije doek om de glans terug te brengen. Indien men teveel RVS Glans gebruikt, kunnen er problemen ontstaan om de overtollige resten te verwijderen en zal het gewenste resultaat kunnen uitblijven.

|
more info more info more info more info home even voorstellen contact producten more info more info more info more info
Marketing en Administratie Mevr. Asli Deveci Dickenslaan 32 5924 VW  Venlo Email  info@gocleaningproducts.nl Tel. +31 (0) 77 390 24 37 Gsm NL +31 (0) 6 18513697 Gsm DE +49 (0) 1525 2677399 KvK Nr. 55488188
| Onderhoudsproducten voor kennels en stallen  Nieuw!!!