Nieuw gespecialiseerde producten voor dierenpensions en stallen
home even voorstellen contact producten


Nieuw gespecialiseerde producten voor dierenpensions en stallen

Na een onderzoek is gebleken dat het reinigen van het hekwerk van kennels en stallen een probleem is.
Vaak moet je boenen en schrobben zonder resultaat. Nu bieden wij onze dierenpensions en stallen kennel metalclean aan. Een product dat doel treffend werkt! Opspuiten, een halve minuut laten inwerken en afspuiten. Het hekwerk ziet er zo goed als nieuw uit.
Dus niet meer schrobben of boenen. Ook onze kennel clean is een aanrader. Een dagelijkse reiniger dat niet irriterend of bijtend is, maar wel doel treffend werkt. Het kan op meerdere manieren gebruikt worden. Schrobben, nevelen en dus makkelijk mee te werken.
Daarnaast is er ook de Urifris. Deze is ideaal voor het vernietigen van de urinestank en andere vervelende geuren. Hierbij is de Desinfectant ook het proberen waard.
Dus bel snel voor een demonstratie van een van onze vertegenwoordigers!!

URI FRIS

Toepassing:

Neutrale sanitairreiniger met bacterieculturen voor dagelijks onderhoud. Breekt snel en effectief de stankbron af, onder meer in voegen, naden en andere moeilijk bereikbare plaatsen. De urineresten worden volgens een natuurlijk proces omgezet in water en koolzuur.
Regelmatig gebruik verhindert stankontwikkeling zonder aantasting van materiaal en milieu.
Ideaal voor gebruik in toiletgroepen die veelvuldig gebruikt worden: scholen, cafť's, discotheken, tankstations, zieken- en verzorgingshuizen etc.
Gegarandeerd vrij van schadelijke bacteriŽn (patogenen).

Gebruiksaanwijzing:

Gebruiksverdunningen:

- als dweil- en sopmiddel: max. 1:50
- voor spray-reiniging: 1:10
Bij eerste gebruik en bij langdurig warm weer adviseren wij de doseringen te verdubbelen.
Direct op de verontreinigde oppervlakken aanbrengen en laten werken.

KENNEL CLEAN

Toepassing:

Kennel Clean is een effectief en fris geparfumeerd reinigingsmiddel voor een optimale hygiŽne in en om dierenverblijfplaatsen zoals hondenkennels, kattenbakken en diverse dierenverblijven.
Tevens wordt kennelreiniger toegepast voor het hygiŽnisch reinigen van plavuizen, betonnen vloeren, sanitair, stenen muren vlonders etc. Volkomen veiligvoor mens en dier.
Het product bezit een snelle dieptereiniging, waardoor het onmiddellijk op de meest hardnekkige vervuiling inwerkt. Het middel vermindert urinelucht en andere ongewenste geuren.
Kennelreiniger bevat geen chloor of fosfaten en laat na reiniging geen residu achter. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in dit product voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004).

Gebruiksaanwijzing:

Afhankelijk van de aard en mate van vervuiling kan het materiaal tot maximaal 1 : 30 verdund met water toegepast worden.
Gebruik van warm water zal de werking aanzienlijk versterken.
Enige minuten in laten werken en vervolgens met ruim water naspoelen.

KENNEL VOEGCLEAN

Toepassing:

Kennel Voegclean is een uitstekende periodieke reiniger/ontkalker voor voegen, tegels, wanden, drinkplaatsen, etc. Kennel Voegclean verwijdert onmiddellijk kalkaanslag, urinesteen en roest op de meest doelmatige wijze.
Voor toepassing op kunststoffen dient men deze vooraf op bestendigheid te testen. Kennelvoeg Clean is onschadelijk voor septische putten.

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen middels sponsje of zachte borstel. Enkele seconden laten inwerken, daarna met koud water naspoelen. Bij het reinigen van afvoerputjes, verwijder het rooster en giet 50cc in de afvoer.
Het afvoergat en rooster schoonmaken, het rooster terugplaatsen en naspoelen met water. Het product doet meer dan enkel en alleen schoonmaken.
Na gebruik zult U merken dat alle roest- en kalkplekken helemaal verdwenen zijn en wanden, tegels weer glanzen als nieuw. Dit komt doordat Kennelvoeg Clean een gladde, beschermende laag aanbrengt.

KENNEL METALCLEAN

Toepassing:

Zeer sterk geconcentreerde, industriŽle reiniger/ontkalker. Bij uitstek geschikt voor de verwijdering van dikkere lagen kalk, roest en andere oxides van metalen. Ook geschikt voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie. Het materiaal is volledig geÔnhibiteerd, waardoor het dus verwerkt kan worden op vrijwel alle soorten metaal. Op zachte metalen, zoals aluminium, koper, tin en legeringen dient de contacttijd beperkt te blijven. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakteactieve stoffen in dit product voldoet aan de detergentenverordening (EG 648/2004).

Gebruiksaanwijzing:

Bij eerste toepassing is het altijd verstandig het materiaal op een minder zichtbare plaatste testen. De toe te passen concentratie is afhankelijk van de aard en mate van vervuiling,de toegepaste verwerkingsapparatuur, alsmede waterdruk en -temperatuur.
De exactedosering wordt door ons aangegeven in een separaat reinigingsadvies per applicatie.
Maximale verdunning 1 : 10. Op het te reinigen object aanbrengen, kort laten inwerken (beslist niet laten opdrogen!) en aansluitend met ruim water afspuiten of uitspoelen.

|
Marketing en Administratie Mevr. Asli Deveci Dickenslaan 32 5924 VW  Venlo Email  info@gocleaningproducts.nl Tel. +31 (0) 77 390 24 37 Gsm NL +31 (0) 6 18513697 Gsm DE +49 (0) 1525 2677399 KvK Nr. 55488188
| Onderhoudsproducten voor kennels en stallen  Nieuw!!!